سوالات متداول


توضیحات : در این بخش شما می توانید عمومی ترین سوالات مشترک علاقه مندان به مهاجرت را مشاهده و پاسخ آن را در زیر سوال مطالعه نمایید. همچنین در پایین صفحه ، قسمت نظرات ، سوالات عمومی و مشترک خود را ارسال کنید و ما حتما سوال شما را با پاسخ کارشناسان مهاجرتی برای استفاده علاقه مندان دیگر ، به این مجموعه اضافه خواهیم کرد.
 

 
 

آیا مدت زمان مشخصی از به جریان انداختن پرونده تا انتهای کار و دریافت ویزا برای ویزاهای مهارتی وجود داد؟
بله- به طور کلی اگر شرایط فرد مورد نظر مثبت باشد و همکاری خوبی با وکلای مجموعه ارمغان ویزا برای ارائه مدارک مورد نیاز در هر مرحله از طرف خود فرد وجود داشته باشد، می توان گفت از یک سال تا یک سال و نیم تا انتهای پرونده برای ویزاهای مهارتی زمان نیاز است.



آیا امکان آن است که بتوان در یک زمان واحد برای دو ویزای مختلف از کشور استرالیا اقدام کرد؟
 
بله - این امکان هست که مثلا شما هم برای ویزای تحصیلی ، هم ویزای پارتنر و هم ویزای مهارتی استرالیا هم زمان اقدام کنید.


برتری استرالیا بر دیگر کشورهای مهاجر پذیر جهان چیست؟
 
استرالیا با پیشرفت های چشم گیر علم وفناوری روزانه اش، امکانات بالای تحصیلی و کاری و دانشگاه هایی که در بهترین رنک ها قرار دارند، یکی از بهترین و مهاجر پذیرترین کشور های جهان به شمار می آید.

آیا افرادی که با ویزای توریست وارد استرالیا می شوند، و فرزندشون در این کشور به دنیا میاد، نوزادشون میتونه تابعیت استرالیایی داشته باشه؟

طبق قوانین ایالتی و حکومتی تصویب شده در سال 1986 نوزادان متولد شده در استرالیا دارای شناسنامه استرالیایی خواهند بود: 

1- نوزادانی که بعد از آگوست 1986 در استرالیا متولد شده اند دتنها در صورتیکه در زمان تولد یکی از والدینشان دارای تابعیت استرالیایی و یا اقامت دائم استرالیا باشد. 

2- چنانچه فردی در استرالیا متولد شود که پدر و مادر او تابعیت استرالیا و یا اقامت دائم استرالیا را نداشته اما تا سن ده سالگی بیشتر عمر خود را در استرالیا زندگی کرده تابعیت استرالیا را خواهد گرفت. 


آیا برای افراد متاهل و مجرد تفاوتی برای اخذ ویزای شغلی وجود دارد؟

 
خیر- فقط برای افراد متاهل در صورت اینکه مدارک همسر طبق قوانین سازمان مهاجرت استرالیا ارزیابی شود، 5 امتیاز به مجموع امتیازات فرد اصلی پرونده اضافه می شود.
 
 
هزینه هایی که بابت دستمزد وکیل باید پرداخت شود ، چگونه است؟
 
کل هزینه ها در موقع عقد قرارداد مشخص و در سه مرحله دریافت می شود.

 
 
آیا دفتر ارمغان ویزا به جزء در تهران در شهر دیگری دفتر نمایندگی دارد؟
 
خیر- آدرس و شماره تماس دقیق در قسمت تماس با ما ذکر شده است.
 
 
آیا برای به جریان انداختن پرونده مهاجرتی در همان ابتدای کار ، نیاز به ارائه نمره آیلتس می باشد؟
 
بستگی به ارگانی  دارد که مدارک شما را بررسی می کند. بعضی از سازمان ها حتما نیاز به ارائه دقیق نمره آیلتس دارد.
فقط موارد قانونی وجود دارد که برای افراد خاص و تحت شرایط خاص توسط وکلای مهاجرتی ، می توان زمان ارائه نمره آیلتس را به تعویق انداخت.
 
 
آیا دفتر ارمغان ویزا با دانشگاه خاصی طرف قرار داد است؟
 
خیر – در حال حاضر ما با تمام دانشگاه های معتبر استرالیا در تماس هستیم. ولی به زودی شرایط ویژه ای را با تعدادی از دانشگاه بزرگ استرالیا ، ایجاد خواهیم کرد.
 
 
بهترین سن اقدام مهاجرت به استرالیا برای ویزای شغلی ( مهارتی) چه سنی است؟
 
مسلما سن بین 25 سال تا 32 سال بهترین و بیشترین امتیاز سن را می گیرد.
 
 
آیا موسسه ای در استرالیا هست که بتواند ما را در پیدا کردن شغل یاری دهد؟
 
ارگان هایی مثلCenter link, Multicultural Development Association, Mission Of Australia
لینک برخی از این موسسات در  بخش پیوندهای مفید سایت موجود است.