ویزای سرمایه گذاری استرالیا - 891

ویزای سرمایه گذاری استرالیا با زیرگروه 891 یک ویزای اقامت کوتاه مدت است. 

این ویزای سرمایه گذاری استرالیا به متقاضی اصلی و خانواده زیرمجموعه وی این اجازه را می دهد تا :
 
•    برای مدت 4 سال در این کشور زندگی کرده، به کار و تحصیل مشغول شوند.
•    در خدمات درمانی استرالیا ثبت نام کرده از خدمات پزشکی و درمانی بهرمند شوند.
•    برای کسب اقامت دائم این کشور اقدام کنند.
•    برای مدت 5 سال به راحتی به استرالیا و خارج از آن سفر کنند. (البته بعد از آن 5 سال به یک ویزای اقامت دائم و یا ویزایی دیگر نیاز خواهند داشت تا وارد خاک استرالیا شوند).
•    از بستگان واجد شرایط برای اقامت دائم حمایت کنند.
 
برای کسب این ویزا متقاضی اصلی باید :
 
•    سنش کمتر از 55 سال بوده, علاقه فراوان به ایجاد یک بیزینس جدید داشته باشد.
•    در جدول امتیاز بندی امتیازش به 65 برسد.
•    مبلغ 1500000 دلار در یکی از استان های استرالیا سرمایه گذاری کند.
•    سوابق موفقی از بیزینس  قبلی خود داشته باشد.
 
کسب اطلاعات بیشتر از طریق تماس با کارشناسان ارمغان ویزا امکان پذیر است.
 

  • نویسنده : مدیر سیستم
    • امتیاز :
    • 0
    • 0
  • تاریخ انتشار : 1395/02/01
  • تعداد مشاهده : 732 بار